Geir Anders Rybakken Ørslien

2 nye lærlingestillinger innen Byggdrifterfaget

Til Statsbygg region nord søker vi 2 lærlinger innen byggdrifterfaget. Lærlingene tilbys en spennende og innholdsrik læretid i Statsbygg på regionenes eiendommer enten i Tromsø, Harstad eller Alta. Læretiden er 3 år. fullført og bestått opplæring fører frem til fagbrev i byggdrifterfaget med yrkestittel Byggdrifter.

2017-02-16
ok_finnmark_logo(1)

Prosjektleder «fagopplæring i barnehagesektoren»

I samarbeide med Fylkesmannen i Finnmark, Finnmark Fylkeskommune og våre medlemsbedrifter (kommuner i Finnmark) har Opplæringskontoret for Offentlig sektor i Finnmark en ledig stilling som prosjektleder innenfor fagområde «fagopplæring i barnehagesektoren». Målet vil være å få utdannet flest mulige ufaglærte som i dag jobber i barnehage frem til fagbrev i barne og ungdomsarbeiderfaget.  

Stillingen inngår i team sammen med andre ansatte i Opplæringskontoret, og har rapporteringsansvar overfor daglig leder. Prosjekttiden er foreløpig satt til 3 år, men med  muligheter  for at prosjekttiden kan bli utvidet. Kontorsted vil være Lakselv. Vedkommende som vil bli ansatt må påregne en del reisevirksomhet. 

 

2016-08-08
byggdrifter+m320x240

LÆRLING I BYGGDRIFTERFAGET

Opplæringskontoret søker lærlinger i byggdrifterfaget.

Er det noen ungdommer der ute som fortrinnsvis har VG1 byggfag, og kan tenke seg å bli utdannet som byggdrifter? Ta kontakt med oss!

2015-05-11

LOSA TILBUDET I KYSTKOMMUNENE STYRKES GJENNOM NASJONALT PRØVEPROSJEKT «VEKSLINGSMODELLEN»

LOSA er i dag et tilbud til ungdom som i dag ikke ønsker å flytte hjemmefra i sitt første skoleår (VG1) i videregående opplæring, til en av de 8 videregående skolene i Finnmark. Undervisningen foregår med at elevene annenhver uke sitter på «skolebenken» og blir undervist via lyd-bilde sending fra Nordkapp videregående skole, og i den andre uka er de ute i praksis i en lokal bedrift.

2016-01-05
Web levert av CustomPublish AS